2013/10/23

Ihastuttava Domdom


Viime lauantaisen Tampereen reissun yhteydessä oli mahdollisuus pyörähtää ihanassa Domdomin myymälässä ja sehän oli tietenkin hyödynnettävä!


Domdomin verkkokaupassa on tullut tehtyä monesti "ikkunaostoksia", joten oli mukavaa päästä katsomaan tuotteita ihan livenä ja tottahan sieltä jotain pientä oli myös kotiin ostettava! ;) 


Liike on pullollaan ihastuttavia tyynyjä, julisteita, kortteja, kippoja ja kuppeja! Harvassa on tavara, jota en tuolta kotiuttaisi! 


Mikäli Tampereen suunnalle eksyt, suosittelen ehdottomasti käyntiä myymälässä! Voi kun tänne Keski-Suomeenkin jotain vastaavaa joskus saataisiin!

-Piia

8 kommenttia:

  1. Heipat! Ihana postaus niin ihanasta Domdomista! Itsekin kävin siellä juurikin lauantaina ja postailin siitä myös: http://kotona-blogi.blogspot.fi/2013/10/uusi-lelulaatikko.html Olisi kyllä hienoa jos saataisiin tänne Keski-Suomeen samanlaine kauppa! :) t. Sani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Domdom on niin ihana, että eihän siitä voi kun ihanan postauksen saada! ;D Ja ihana myös tuo sinun uusi lelulaatikkosikin, kelpaisi tännekin! :)

      -Piia

      Poista
  2. Siitä vaan perustamaan! Itse tulisin mielelläni täältä Kuopiosta Keski-Suomeen tälläisen kaupan takia. Tampere on vähän turhan kaukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaupanala ei ole tuota ominta, mutta ahkera asiakas lupaisin olla, jos joku muu perustaisi! :)

      -Piia

      Poista
  3. Kiitos vinkistä, täytyy käydä kurkkaamassa, kun seuraavaksi käy Tampereella:)
    -J-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä J, ihan vilpittömästi voin suositella! :)

      -Piia

      Poista
  4. Kiitos vinkistä! Ihan uusi tuttavuus. Tuonne siis ensi viikolla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.